Upisi i Obavještanja

obuku za osposobljavanje, nakon čega slijedi potpisivanje ugovora i dogovor termina teoretske nastave i instruktora vožnje.

Ljekarski pregled...?

Pri ovlaštenoj zdravstvenoj ustanovi obavite ljekarski pregled za vozača vozila za onu kategoriju koju želite da polažete nakon čega ćete dobiti ljekarsko uvjerenje.

Teorijski dio...

svakog radnog dana u poslijepodnevnim terminima auto-škola "Maxline" organizuje i održava predavanja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja. Poslije odslušanog teorijskog dijela nastave kandidati počinju sa vježbanjem izrade testova. Kada kandidat savlada testove pristupa polaganju testa u prostorijama Srednja Saobraćajna Škola Mostar. Na raspolaganju vam stoji mnogobrojna literatura, video materijal te računari sa edukativnim softverom, primjerima i zadacima.

Polaganje testova...

Polaganje testova organizuje i sprovodi Ministarstvo Obrazovanja HNK. Ispiti se organizuju jedanput sedmično za područje grada Mostara.

Prva pomoć...

Nakon pripremne nastave u prostorijama, koja se priređuje u prostorijama Crvenog Križa (Sjeverni Logor) pristupa se polaganju prve pomoći koje se takođe obavlja u prostorijama Srednje Saobraćajne Škole .Tek po položenom ispitu iz prve pomoći kandidat stiče pravo da otpočne sa praktičnim dijelom obuke tj. vožnjom.

Prijavite se kod nas za polaganje vozačkog ispita.

Časovi vožnje se obavljaju na poligonu, javnim cestama i na ulicama grada. Termini vožnje se dogovaraju direktno sa svojim instruktorom i prilagodjavaju se kandidatu. Po završetku časova vožnje možete se prijaviti za polaganje vozačkog ispita u prostorijama auto škole

ispiti se u gradu Mostaru organizuju jednom sedmično. Uspješno obavljena gradska vožnja predstavlja i kraj polaganja nakon čega se izdaje uvjerenje o ploženom vozačkom ispitu

Pozovitet!

061 77 73 82

Adresa:

Trg Ivana Krndelja br. 1, Mostar

Telefon:

061 77 73 82

E-mail:

maxlinemo#maxline.ba

Kontaktirajte nas